Anti-aging behandeling voor een jeugdige en stralende huidDe QMS anti-aging behandeling van Instituut Puur is dé huidverjongende methode om rimpels te verwijderen. In tegenstelling tot andere producten vult QMS het collageengehalte in je huid aan. Rond de ogen, mond en het voorhoofd ontstaan vaak de eerste rimpels.

Hoe ontstaan rimpels?

Door de afbraak van collageen en een tekort aan vocht ontstaan rimpels. Factoren die de afbraak van collageen versnellen zijn: langdurige blootstelling aan de zon, slechte voeding, roken, stress en slaaptekort. Het toedienen van collageen via de huid is daarom noodzakelijk.

Waarom zou je collageen toevoegen aan de huid?

Na de overgang maakt de huid geen collageen type 1 meer aan. Er kan dan alleen nog maar collageen toegevoegd worden aan de huid. Het is raadzaam hier tijdig mee te starten.

De eigenschap van collageen is vochtbinding. Vocht via de huid inbrengen is onmogelijk. Wel bevat onze huid van nature vocht. Door het collageen van QMS toe te dienen aan onze huid gaat het collageen zich 300 keer binden met het vocht wat zich van nature in de huid bevindt. De huid krijgt hierdoor meer volume en gaat er mooier en voller uitzien.

In tegenstelling tot andere producten vult QMS het collageengehalte zelf aan in je huid . Na een maand ervaar je een gladdere huid. Na drie maanden heb je zichtbaar minder rimpels en een stralende huid. QMS anti-aging laat je weer genieten van je jeugdige uitstraling. Maak nu ook gebruik van deze revolutionaire techniek!

QMS anti-aging behandeling van Instituut Puur

  • Plezierige behandelmethode
  • Blijvende en duidelijke huidverbetering zonder chirurgische ingreep
  • Na één anti-aging behandeling in de salon zie je al duidelijk verschil
  • Na één maand wordt het huidreliëf gladder
  • Na twee maanden verdwijnen de eerste lijntjes
  • Na drie tot vier maanden zijn de poriën fijner, zijn er minder rimpels en is het huidoppervlak mooier.

Anti-aging behandeling: Gratis huidanalyse en intakegesprek

Tijdens het intakegesprek voor de anti-aging behandeling maken wij gratis een analyse van de huid en bepalen we de juiste behandelmethode. Daarna kunnen we direct starten met de eerste kennismakingsbehandeling van 30 minuten.

Hoe werken de QMS producten?

Omdat alle QMS producten op elkaar afgestemd zijn krijg je het beste resultaat door een combinatie van QMS producten te gebruiken. Zeer belangrijk zijn de reinigingsproducten van QMS. Deze bevatten geen afsluitende (occlusieve) ingrediënten waardoor het collageen optimaal de huid binnendringt. Op deze manier bereik je een optimaal effect.

Vanaf 28 jaar is QMS Medicosmetics geschikt om te gebruiken

Waar andere producten de aanmaak van collageen stimuleren vult QMS het collageen aan in de huid. Hiermee worden effecten bereikt die voorheen onmogelijk waren. Collageen heeft als eigenschap vochtbinding. Omdat het onmogelijk is om vocht via de huid in te brengen en collageen wel direct door de huid wordt opgenomen is QMS het middel om vocht aan de huid toe te voegen. QMS is hoog gedoseerd en bevat 82% actieve werkstoffen. De anti-aging behandeling met QMS producten bestaat uit drie fases:

  1. In evenwicht brengen van de vocht- en vetbalans
  2. Huidversteviging
  3. Perfectie zoals pigmentvlekjes en fijne lijntjes

De behandeling start altijd met het in evenwicht brengen van de vocht- en vetbalans. Deze fase duurt 4 maanden. Daarna start fase 2 welke ook 4 maanden duurt voordat met fase 3 gestart kan worden.

QMS is de beste natuurlijke anti-aging behandeling die er is

QMS Medicosmetics is in 1986 opgericht door Erich Schulte, plastisch chirurg en trauma-arts uit Duitsland. Tijdens zijn werk als chirurg op het gebied van trauma en cosmetische chirurgie kon hij patiënten helpen met het reconstrueren van het gezicht. Hij had alleen nog geen goede behandelmethode voor de beschadigde huid.

Dokter Schulte wist dat, wanneer hij collageen in de huid kon laten binnendringen, dat de elasticiteit en het uiterlijk van de huid zou verbeteren. Daarom ging hij op zoek naar een geschikte techniek om collageen in de huid te laten binnendringen om het vochtgehalte weer op peil te krijgen. Door zijn passie voor de wetenschap en de wens om de elasticiteit en het uiterlijk van de huid te verbeteren ontwikkelde hij de QMS anti-aging producten. De resultaten waren sensationeel.

Het littekenweefsel vervaagde, wonden heelden veel sneller, de huid werd steviger en rimpels verminderden sterk of verdwenen zelfs geheel! De huid kreeg weer een jonge frisse uitstraling. Tot op dat moment waren dergelijke resultaten nog niet eerder verkregen. De anti-aging behandeling door huidverjonging was een feit! QMS heeft al veel onderscheidingen gewonnen, waaronder dat van World’s best spa brand in 2015 en 2016.


Veel gebruikte QMS producten

QMS Classic Set

De set bestaat uit 3 perfect op elkaar afgestemde producten. Dit waren de eerste !QMS producten die tekenen van veroudering tegengaan, door de oorzaak – het verlies van collageen – aan te pakken.

QMS Nextt Exfoliant Fluid

Een dagelijkse peeling met QMS  Nextt Exfoliant fruitzuur is heel erg belangrijk om stapsgewijs de hoornlaag te verbeteren. Deze fruitzuren verwijderen de tussenlijmcellen en de dode cellen. Gedurende twaalf uur zijn er werkzame stoffen actief in de huid dankzij de NEXTT formule. Dat wil zeggen dat de huid 12 uur wordt voorzien van anti aging ingredienten. Deze werken op de celvernieuwing zonder dat de huid hierdoor verdund of beschadigd wordt.

Day and Night Collagen   

82% pure Collagenen worden binnen 40 seconden in de basaalcellenlaag van de huid gebracht waarna zij in staat zijn zich 300 keer te vermenigvuldigen met vocht, wat zorgt voor een unieke vochtuiteenzetting in de huid!

Dit unieke verzorgings systeem vermindert de tekenen van huidveroudering. Kleine rimpeltjes verdwijnen en de huid wordt jonger en vitaler. De classic set is nog steeds één van de bestsellers van QMS.

Schoonheids-
instituut PUUR!

IJsselstraat 39
6882 LB  Velp
Tel. 026-3614100
info@instituutpuur.nl