Microdermabrasie

We worden graag mooi en stralend oud. Maar door vlekjes, ongewenste rimpeltjes, en een grauwe huid zien we er vaak vermoeid uit. Maar dat hoeft niet!

Een jonde huid is van nature glad en vrij van rimpels. Naarmate we ouder worden, vermindert de elasticiteit en het zelf herstellend vermogen van de huid, waardoor onder andere rimpels, onregelmatigheden en kleurveranderingen verschijnen.

Dit wordt veroorzaakt door in- en externe factoren. Denk aan erfelijke factoren, hormonale disbalans, blootstelling aan zonlicht, ongezonde voeding en roken.

Microdermabrasie is een techniek waarbij de huid door middel van zuivere micro kristallen op een zeer intensieve maar veilige manier wordt gepeeld. De dode huidcellen en de kristallen worden door een luchtstroom afgevoerd. Deze methode maakt het mogelijk een stralende huid te behouden. Met deze techniek kunnen ook rimpeltjes en vlekjes gericht worden behandeld.

Door de intensieve "peeling" van de huid wordt cel vernieuwing gestimuleerd, de hoornlaag verdunt en de huid toegankelijker voor werkzame stoffen.

Het resultaat:

Direct na de behandeling treedt er al zichtbaar resultaat op.

De nieuwe huidlaag zorgt voor:

  • Een stralend vitaal effect
  • Verfijning van poriën structuur
  • Vervlakking van littekens bijvoorbeeld veroorzaakt door acne
  • Vervaging van rimpels (bijvoorbeeld rond de mond)

Voor langdurig huid verbeterend resultaat adviseren wij u om voor een kuur te kiezen. Deze kan gecombineerd worden met de Koud Laser of de Mesotherapie.

Waar moet u rekening mee houden?

Indien u kiest voor deze intensieve peeling is het noodzakelijk om uw huid de eerste weken goed tegen zonlicht en UV stralen te beschermen. Om hyperpigmentatie te voorkomen, adviseren wij dagelijks een zonnebrandcrème met tenminste SPF 30 te gebruiken.

Schoonheids-
instituut PUUR!

IJsselstraat 39
6882 LB  Velp
Tel. 026-3614100
info@instituutpuur.nl