QMS

QMS Staat voor Qiuck Medical Skin formula

Huidverjonging en -verbetering zonder chirurgische ingreep!

Een mooie huid krijg je niet zomaar maar ligt wel binnen handbereik.

QMS werd ontwikkeld door Dr. Med. E.Schulte, plastisch chirurg en biochemicus uit Duitsland. Dr Med. E. Schulte is begonnen als brandwondenchirurg en biochemicus en heeft zich gespecialiseerd in in reconstructieve plastische chirurgie.

Zijn wens was om slecht helende en misvormde huiden als gevolg van ongevallen een kans te geven, leidde tot vergaande onderzoeken, waarbij hij verbluffende resultaten behaalde. Deze onderzoeken en resultaten heeft hij gebruikt om een methode te ontwikkelen voor het herstellen, verstevigen en verjongen van de huid.

Om de huid te verstevigen het vocht gehalte te herstellen en de huid te verjongen ontwikkelde hij de QMS collageenlijn, welke maar liefst 82% actieve werkstoffen bevat. Deze werkstoffen zijn in staat om zonder gebruik van naalden in de huid te dringen.

Onder het beschadigde huidoppervlak, getekend door rimpels, onreinheden en vlekken, bevind zich een nieuwe, gezonde en frisse huidstructuur die erop wacht om aan de oppervlakte te komen.

De speciale QMS fruitzuren verwijderen de tussenlijm- en dode cellen en werken op de celvernieuwing zonder dat de huid verdund wordt. Daarna vult het QMS collageen de huid. Collageen verbetert de huidstructuur, is in staat om zich met vocht te binden en vermindert rimpels. Omdat collageen de belangrijkste factor is om een huid jong te houden, kunnen we hieruit afleiden dat hulp van buitenaf absoluut nodig is.

Blijvende huidverbetering kost tijd en vraagt professionele kennis van zaken.

QMS collageen wordt ingezet om de huidstructuur duidelijk te verbeteren.

Na een behandeling in de salon zie je al duidelijk verschil.

De behandeling thuis is echter zeer belangrijk en geeft een spectaculaire verbetering.

Na een maand wordt het huid reliëf gladder

Na twee maanden verdwijnen de eerste lijntjes

Na drie tot vier maanden zijn de poriën fijner, heeft u minder rimpels en een mooier huidoppervlak.

"WHEN YOU LOOK GOOD, YOU FEEL GOOD"

Hoogwaardige fruitzuren, zuivere lichaamseigen collageen, in combinatie met QMS behandelingen, brengen uw huid in top conditie!

QMS wordt inmiddels over de hele wereld gebruikt door plastische chirurgen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten. Veel plastische chirurgen adviseren QMS als voorbehandeling bij een facelift, in vele gevallen blijkt deze ingreep na gebruik van QMS niet meer nodig!

Schoonheids-
instituut PUUR!

IJsselstraat 39
6882 LB  Velp
Tel. 026-3614100
info@instituutpuur.nl