Figuurcorrectie zonder sporten en diëten

afvallen zonder sporten resultaat afslankmethode instituut puur velp

Heb jij ook genoeg van die vetrolletjes? Zelfs als je op je voeding let en regelmatig sport blijf je een buikje houden en raak je die ‘love-handles’ maar niet kwijt. Herken je dit? Dan is cryolipolyse dé oplossing! Cryolipolyse is een figuurcorrectie zonder chirurgische ingreep.

Tijdens de behandeling wordt het vetweefsel bevroren. Deze pijnloze methode laat vetcellen afsterven waarna ze door het lichaam op natuurlijke wijze worden afgevoerd via de lever en de nieren. Na 6 tot 12 weken zie je resultaat. Over het algemeen zijn 1 tot 3 behandelingen al voldoende!

Figuurcorrectie door het bevriezen van vetcellen

 • Pijnloos, veilig en effectief
 • Zonder injecties of operatie
 • Voor buik, benen en taille
 • Gemiddeld zijn slechts 1 tot 3 behandelingen nodig
 • Geen herstelperiode
 • Je ziet al resultaat na 6 tot 12 weken
figuurcorrectie door cryolipolyse

Hoe werkt de behandeling?

Tijdens de behandeling wordt via een vacuüm de te behandelen zone ingeklemd tussen de behandelkoppen die het vetweefsel bevriezen. Per zone duurt de behandeling een uur. Er zijn twee behandelkoppen die vaak tegelijk geplaatst kunnen worden. In de tussentijd kun je rustig een boek lezen of muziek luisteren.

Permanent resultaat

Na de behandeling begint het natuurlijke proces van het afsterven van vetcellen. Via de lever en de nieren, net zoals dat gebeurt met vet uit onze voeding. Het resultaat is na circa 6 tot 12 weken zichtbaar. Als je gezond blijft eten en regelmatig beweegt dan zal het eindresultaat blijvend zijn.

Cryolipolyse is geschikt voor

 • Buik
 • Lovehandles
 • Rug
 • Billen
 • Heupen
 • Benen

Hoeveel cryolipolyse behandelingen zijn er nodig?

Cryolipolyse is mogelijk zolang er voelbaar vet aanwezig is. Over het algemeen zijn 1 tot 3 behandelingen voldoende. Na zes weken beoordelen we samen met jou het resultaat en kijken we of een vervolgbehandeling nodig is.

Zijn Cryolipolyse behandelingen wel veilig en ook geschikt voor mij?

Ja, tenzij jouw BMI hoger dan 30 is, of als er problemen zijn met de lever, nieren en enkele bijzondere aandoeningen. De Cryolipolyse behandeling van Cymedics heeft een wetenschappelijke goedkeuring en is daarom een veilige behandelmethode. In een gratis intakegesprek bespreken we het beste behandelplan voor jouw situatie.

De juiste voeding is heel erg belangrijk

Voor een optimaal resultaat van de behandeling is de combinatie van een  gezond voedingspatroon met o.a. eiwitten (proteïne) cruciaal. Proteïne zorgt niet alleen voor een hogere vetverbranding en goede spieropbouw, maar ook voor een mooie gezonde huid, sterke nagels, glanzende haren en een sterker afweersysteem. De juiste verhouding van koolhydraten, eiwitten en vetten heeft grote invloed op de vetverbranding en uiteindelijk je lichaamsgewicht. De 100% natuurlijke erwten proteïne van 3 Care is een mooie aanvulling op de behandeling.

gratis intakegesprek behandeling instituut puur velp

Schoonheids-
instituut PUUR!

IJsselstraat 39
6882 LB  Velp
Tel. 026-3614100
info@instituutpuur.nl