Borst lift behandeling

Het veilige en pijnloze alternatief voor cosmetische chirurgie nu exclusief bij Instituut PUUR!.

Borstlift zonder operatie. De methode is biocybernetisch (reflectie) dit brengt het behandelende gebied op celniveau in balans, waardoor de huid en het onderliggende weefsel haar jeugdige veerkracht en uiterlijk weer terug krijgen.

De behandeling is plezierig, 100% veilig en absoluut pijnloos.

De innovatieve Cymedics Premium behandelmethode genereert een liftende werking en is gebaseerd op een methode die het energetische evenwicht in de behandelde lichaamsdelen herstelt. Deze methode werd aan hand van de traditionele Chinese geneeskunst ontwikkelt en is aan de moderne Westerse techniek aangepast. Energetische tekorten worden door Cymedics Premium geanalyseerd en door middel van complexe computer algo­ritmes doelgericht behandeld. De teruggelopen celactiviteit wordt hierdoor weer naar een optimaal niveau gebracht wat een liftend en herstellend effect geeft. Hierdoor is het succes van de behandeling vanaf het begin zeker en voorgeprogrammeerd.

foto's voor en na

Veel gestelde vragen over Cymedics Premium

Hoe snel krijg ik resultaten van een Premium behandeling te zien?

Al na de eerste behandeling zijn de resultaten zichtbaar, maar een reeks van twaalf behandelingen zijn nodig om significante resultaten aan te kunnen tonen. Er zal een digitale foto gemaakt worden – voor en na de eerste behandeling en vervolgens na elke zesde behandeling om zo uw lichaamstransformatie te kunnen volgen.

Waarom wordt de gel aangebracht?

De speciaal geformuleerde gel zorgt voor de juiste geleiding van elektrodes en het leveren van actieve bestanddelen naar de huid.

Wat gebeurt er met het lichaam tijdens de behandeling?

Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat de collageenproductie en celreparatie wordt geactiveerd. Cellen worden geladen met energie, zodat zij kunnen presteren op een optimaal niveau.
Opgeslagen water en afvalstoffen in je vetcellen worden verdeeld onder de lymfe-trajecten, en door het lichaam geëlimineerd.
De bloedcirculatie wordt gestimuleerd en vergroot uw vermogen om vet te verbranden. Hydratatie van gebalanceerd weefsel wordt hersteld.

Zal ik pijn voelen of bijwerkingen kunnen krijgen?

Er zijn geen bijwerkingen, geen pijn, geen risico – dat is het mooie van Premium! Na een behandeling kunt u de behoefte voelen om te urineren. Dit is heel normaal en geeft aan dat de behandeling het gewenste effect heeft gehad; uw lichaam is gestimuleerd in het verwijderen van toxinen.

Hoe vaak heb ik Premium behandelingen nodig?

Om de beste resultaten met het Premium apparaat te krijgen zijn twee behandelingen per week nodig, met tenminste een hele dag tussen elke sessie. Dit geeft je weefsel de kans om zich volledig te herstellen en in balans te brengen.

Hoeveel kost het?

Behandelingsprijzen variëren afhankelijk van het gebied dat behandeld moet wordt en zullen na een consult met u besproken worden.

Heb ik nog Premium onderhoudsbehandelingen nodig?

Als het gewenste resultaat is bereikt (meestal na 12 behandelingen), raden wij u een onderhoudsschema aan. Uw therapeut zal de frequentie die het beste voor u is aanbevelen, afhankelijk van uw leeftijd, conditie en het gebied dat wordt behandeld.

 

 

 

Schoonheids-
instituut PUUR!

IJsselstraat 39
6882 LB  Velp
Tel. 026-3614100
info@instituutpuur.nl