Couperose behandeling

couperose behandeling huidproblemen schoonheidssalon instituut puur velp

Tijdens de couperose behandeling verwijderen we de huidaandoening die zich uit als onschuldig rode verkleuring met daarin kleine gesprongen adertjes. Rosacea is een vorm van couperose gecombineerd met acne. Dan kunnen er ook puistjes op de huid zichtbaar zijn. Ook kunnen er losse rode vaatjes in het gezicht zichtbaar zijn. Deze worden ook wel spinnetjes ‘spider naevi’ of tele’s ‘teleangiëctastieën’ genoemd.

Couperose behandeling bij Instituut Puur in Velp

In het vrijblijvende intakegesprek voor de couperose behandeling analyseren we jouw huid. We geven advies en kunnen als je dat wenst direct een gesprongen adertje gratis verwijderen.

gratis intakegesprek couperose behandeling instituut puur velp
 Pijnloze couperose behandeling

 • Geen bijwerkingen
 • Een langdurig verbeterde huid
 • Zeer nauwkeurig te behandelen
 • Pijnloze methode
 • Tast de gezonde omliggende huid niet aan

 T-AWAY2 couperose behandeling

Tijdens de  T-AWAY2 couperose behandeling verwijderen we de ontsierende huidoneffenheden. De methode is huidvriendelijk en nagenoeg pijnloos. In de medische wereld werd de T-AWAY2 al langer gebruikt en nu is ze ook beschikbaar voor cosmetische ingrepen.

Tijdens de couperose behandeling geeft de hoogfrequente wisselstroom warmte af aan de punt van de applicator. De couperose verwijderen we hiermee door de plek heel precies aan te stippen, zodat de omliggende huid in tact blijft.

couperose behandeling huidproblemen schoonheidssalon instituut puur velp

Met de T-AWAY2 methode kunnen de volgende symptomen worden behandeld

 • Couperose
 • Steelwratjes
 • Kleine adertjes
 • Bloedblaasjes
 • Spider Naevi
 • Pigmentvlekken
 • Ouderdomsvlekken
 • Rimpels

Waarom een couperose behandeling?

Een mooie en gezonde huid is één van de meest nagestreefde schoonheidsidealen voor zowel mannen als vrouwen. Door ouderdom en schadelijke invloeden van buitenaf krijgt de huid in de loop der jaren steeds meer oneffenheden, blijvende littekens, rimpels en verkleuringen. Voorheen werd bij de couperose behandeling adertje voor adertje behandeld met een warme naald. Dit was een pijnlijke en tijdrovende bezigheid. Pogingen om deze oneffenheden te verbergen met crèmes leiden vaak tot een nog slechtere huidconditie. Een huidvriendelijke oplossing op de lange termijn is een couperose behandeling door middel van de T-AWAY2 methode. Deze methode is dermatologisch verantwoord met direct resultaat en geschikt voor de meest gevoelige huidtypen.

 

Wat is couperose?

Couperose zijn kleine rode, soms blauwe bloedvaatjes op wangen, neus, kin en het voorhoofd. De bloedvaatjes zijn niet functioneel omdat ze niet bijdragen aan het vervoer van het bloed naar het hart.

Couperose is onschuldig, maar veel mensen vinden couperose wel vervelend. Het kan ook klachten geven. Een rood en heel warm gezicht bij temperatuurverschillen bijvoorbeeld. Symptomen zijn gesprongen adertjes, roodheid in het gelaat en een branderig of stekend gevoel. Omdat de sterkte van de vaatwanden erfelijk is, speelt erfelijkheid een rol. Als je veel buiten bent en de huid wordt blootgesteld aan UV-straling dan kan de couperose verergeren. De couperose behandeling helpt huidproblemen op te lossen.

Gratis intakegesprek

Schoonheids-
instituut PUUR!

IJsselstraat 39
6882 LB  Velp
Tel. 026-3614100
info@instituutpuur.nl