Ouderdomsvlekken verwijderen

ouderdomsvlekken verwijderen behandeling instituut puur velp
Ouderdomsvlekken verwijderen we omdat we deze goedaardige pigmentafwijking van de huid niet zo mooi vinden. We noemen deze ouderdomsvlekken (lentigo) ook wel levervlekken of zonnevlekken. Ouderdomsvlekken ontstaan op plekken waar de huid veel met de zon in aanraking komt. Een andere oorzaak is het ouder worden, de pigmentcellen worden dan minder, maar gaan zich meer opstapelen. Ouderdomsvlekken komen het meest voor in het gezicht en op de rug van de hand. Meestal ontstaan deze huidverkleuringen rond het 40e jaar.

Behandeling ouderdomsvlekken verwijderen boeken

In een gratis intakegesprek maken wij een analyse van de huid en brengen we advies uit. Je kunt dan direct één ouderdomsvlek door ons laten verwijderen. Ouderdomsvlekken verwijderen we op een veilige, beproefde en pijnloze manier.

gratis intakegesprek ouderdomsvlekken verwijderen behandeling schoonheidssalon instituut puur velp
  • Zonder pijn ouderdomsvlekken verwijderen
  • Geen bijwerkingen en langdurig verbeterde huid
  • De huidverkleuring is zeer nauwkeurig te behandelen
  • Pijnloze methode
  • Tast de gezonde omliggende huid niet aan
ouderdomsvlekken verwijderen voor en na behandeling schoonheidssalon instituut puur velp
Foto: voor en na de behandeling ouderdomsvlekken verwijderen

Ouderdomsvlekken verwijderen met T-AWAY2

Ouderdomsvlekken verwijderen we met de T-AWAY2 methode. De T-AWAY2 is een apparaat dat ontsierende huidoneffenheden effectief te lijf gaat. Het apparaat is uiterst weefselvriendelijk en, al naar gelang de individuele pijngrens, pijnloos. Dit innovatieve apparaat werd al langere tijd gebruikt in de medische wereld en is nu ook beschikbaar voor cosmetische ingrepen. Tijdens de behandeling geeft de hoogfrequente wisselstroom warmte af aan de punt van de applicator. De ouderdomsvlekken verwijderen we hiermee door de plek heel precies aan te stippen, zodat de omliggende gezonde huid intact blijft.

Hoe ontstaan ouderdomsvlekken?

Ouderdomsvlekken zijn bruine vlekjes op de huid. Een verhoogde activiteit van pigmentcellen door de zon is een veelvoorkomende oorzaak van het ontstaan van ouderdomsvlekken. Een andere oorzaak is het ouder worden, de pigmentcellen worden dan minder, maar gaan zich meer opstapelen. Daarom komen ze ook het meest voor op het gezicht en de handen. Ouderdomsvlekken verwijderen is meestal niet nodig omdat ze bijna altijd goedaardig zijn. Soms wordt de ouderdomsvlek kwaadaardig. Dit zie je aan de kleur die niet meer egaal is en als de vlek er grillig uitziet. Bij twijfel adviseren we je om altijd naar de huisarts of dermatoloog te gaan. De reden dat we ouderdomsvlekken verwijderen is omdat we ze heel terecht als storend ervaren.

Gratis intakegesprek

Schoonheids-
instituut PUUR!

IJsselstraat 39
6882 LB  Velp
Tel. 026-3614100
info@instituutpuur.nl