Steelwratjes verwijderen

steelwratjes verwijderen behandeling instituut puur velp

Steelwratjes verwijderen we vanuit cosmetisch oogpunt. De huidoneffenheid ziet eruit als een huidflapje (steeltje) op de huid en wordt daarom vaak als storend ervaren. Steelwratjes komen het meest voor op de hals, nek, oksels, liezen en de romp. Vaak hebben ze een huidskleur, maar ze kunnen ook iets donkerder zijn.

Steelwratjes verwijderen: 1 gratis tijdens intakegesprek

In een gratis intakegesprek maken wij een analyse van de huidoneffenheid en geven we advies. Je kunt dan direct één steelwratje gratis door ons laten verwijderen. Steelwratjes verwijderen we op een pijnloze, veilige en beproefde manier.

gratis intakegesprek steelwratjes verwijderen behandeling schoonheidssalon instituut puur velp
Pijnloos steelwratjes verwijderen

  • De huidoneffenheid is heel nauwkeurig te behandelen
  • Langdurige huidverbetering zonder bijwerkingen
  • Pijnloze methode
  • De omliggende gezonde huid blijft intact
steelwratjes verwijderen behandeling schoonheidssalon instituut puur velp
Foto: voor en na de behandeling steelwratjes verwijderen

Steelwratjes verwijderen we met de T-AWAY2 methode. Het geeft een mooi cosmetisch resultaat. De T-AWAY2 is een apparaat dat ontsierende huidoneffenheden verwijderd en is nagenoeg pijnloos. Dit innovatieve apparaat werd al langere tijd gebruikt in de medische wereld en is nu ook beschikbaar voor cosmetische behandelingen. Tijdens de behandeling geeft de hoogfrequente wisselstroom warmte af aan de punt van de applicator. Het steelwratje wordt hiermee heel precies aangestipt, zodat de omliggende gezonde huid intact blijft.

Hoe ontstaan steelwratjes?

In veel gevallen ontstaan steelwratjes spontaan, maar soms zijn ze het gevolg van een slechte genezing van een wondje. Steelwratjes zijn geen echte wratten, want ze ontstaan niet door een virus. Vooralsnog is het onduidelijk hoe steelwratjes precies ontstaan, maar wrijving van de huid lijkt de belangrijkste oorzaak te zijn. Steelwratjes ontstaan tevens op plaatsen waar de huid veelvuldig tegen kleding aan wordt gewreven.

Logischerwijs wordt het risico op het krijgen van steelwratjes hoger naarmate je meer huidplooien hebt. Zoals wanneer je ouder wordt of overgewicht ontwikkelt. Hormonale veranderingen lijken ook een rol te spelen, aangezien steelwratjes – met name in de hals - vaak toenemen tijdens de zwangerschap en er vaak meer steelwratjes ontstaan zodra vrouwen in de overgang zijn geweest. Steelwratjes zijn niet besmettelijk.

Gratis intakegesprek

Schoonheids-
instituut PUUR!

IJsselstraat 39
6882 LB  Velp
Tel. 026-3614100
info@instituutpuur.nl